Verslag Examen VZH / IPO 08-03-2015

Examendag

Zondag 8 Maart 2015

Een schitterende zonnige voorjaarsdag. Een dag waarop av de wolstad sinds jaren weer een examen organiseert. Er zijn 6 VZH honden met veel beginnende geleiders en 3 IPO honden aan het begin van de dag ingeschreven. Een grote opkomst aan toeschouwers maken deze dag tot een mooi geheel. We starten met het speuren voor de IPO honden waarvoor de omstandigheden ondanks de af en toe toch stevige wind zeker niet verkeerd zijn. Na terugkomst van de speurvelden word een aanvang gemaakt met het appel gedeelte voor zowel IPO als VZH honden.

Een goed verzorgde lunch werd zeer goed ontvangen door de deelnemers, waarbij de keuken alles uit de kast getrokken had.  Nadat de innerlijke mens verzorgd was kon er met het B gedeelte voor de VZH honden begonnen worden. Vreugde alom iedereen was geslaagd, voor zowel A als het B gedeelte. Ondertussen had Catherina haar rek en strek oefeningen gedaan om het pakwerk voor de IPO honden te verzorgen. Ook hier bleekUitslag examen dat de trainingen voldoende vruchten afgeworpen hadden, want ook hierbij was iedereen geslaagd.

Kortom kunnen we terug kijken op een geslaagde dag bij de Wolstad, waarbij we heel dankbaar zijn voor de mensen die zich geheel vrijwillig voor onze mooie club in willen zetten.